Onze DEAC-studenten van de Aviation Academy van de Hogeschool van Amsterdam zijn halverwege hun stage of afstuderen.

Van links naar rechts:
Michael Conner (28) woont in Almere. Het afstudeeronderzoek van deze vierdejaars gaat over de technische implicaties van het elektrificeren van de Cessna 337 Skymaster van DEAC. Hij focust op ‘weight and balance’, alle subsystemen en de benodigde certificaties.
Brigit van Schie (19) komt uit Haarlem. Zij is derdejaars en onderzoekt de veiligheid van elektrische vliegtuigen. Zij kijkt wat er toegevoegd (of veranderd) moet worden aan wet- en regelgeving en operaties om vliegen met elektrische vliegtuigen veilig te houden.
Derdejaars student Reinier van Golen (22) is woonachtig in Woerden. Hij onderzoekt de systeem veiligheid analyses voor elektromotoren die geschikt zijn voor de General Aviation en zet die in een template.
Quinn Hooijschuur (20) kom uit Huizen en is derdejaars. Hij onderzoekt de risico’s van laadpalen op de luchthaven en het opladen van een elektrisch vliegtuig. Daarnaast kijkt hij ook naar de trainingen voor het grondpersoneel op het platform.
Ian Verkerk (21) woont in Amsterdam. Deze derdejaars student doet onderzoek naar de wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van hybride-elektrisch vliegen met de nadruk op de operationele aspecten.